Welkom op Vakantiepark TenZer

TenZer heeft een unieke Zoek & Boek oplossing gemaakt: dé marketing oplossing die de wens van de potentiele gast centraal stelt: snel en simpel online boeken. Wij kunnen er uren over vertellen, pagina’s tekst over schrijven en vele plaatjes tonen, maar eigenlijk kun je het beste zelf bekijken wat onze Zoek & Boek oplossing kan. Speciaal daarvoor hebben wij dan ook een demo ontwikkeld voor Vakantiepark TenZer.

Dát maakt onze Zoek & Boek oplossing bijzonder

vakantiepark tenzerDe Zoek & Boek oplossing van TenZer maakt het mogelijk prijzen en beschikbaarheid realtime op te vragen uit je reserveringssysteem en vervolgens te tonen op je website. Hierdoor toon je altijd up-to-date prijzen en beschikbaarheid op je website. Beschikbare arrangementen of aanbiedingen worden tevens direct in beeld gebracht. En mocht het zo zijn dat een accommodatie of kampeerplaats niet meer beschikbaar is, dan kunnen er alternatieven worden getoond. Zo krijgt een potentiële gast altijd en overal een compleet beeld van de mogelijkheden.

Tip: extra voordeel bij Vakantiepark TenZer

Een van bijzondere elementen van onze Zoek & Boek oplossing is dat wij kortingspercentages die zijn ingevuld in de reserveringssoftware kunnen tonen in de resultaten. Zo kun je in juni 2019 nu extra voordelig kamperen op Vakantiepark TenZer.

De Zoek & Boek oplossing is meer dan alleen zoeken en boeken in het aanbod. Het is een marketing oplossing die de potentiële gast helpt bij het gemakkelijk vinden van zijn of haar vakantie!

Meer weten over Zoek & Boek 2.0? Neem contact met ons op

Deze demo is gekoppeld met de reserveringssoftware van Tommy Booking Support. Naast Tommy kan Zoek & Boek worden gekoppeld aan diverse gangbare reserveringssoftwarepakketten. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0341-751 752 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..